Βαθμολογία

Διπλό και…πρωτιά για τις Νέες Καρυές

Με το τρίποντο της νίκης έφυγαν από την ορεινή Βερδικούσια οι Νέες Καρυές, που κέρδισαν με σκορ 1-4 την τοπική Προοδευτική και κατάφεραν έτσι να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ, όπου και ισοβαθμούν με τον Π.Ο.Ε.

Η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη, παρά το γεγονός ότι έπαιζε εκτός έδρας, μπήκε επιθετικά και διεκδίκησε το παιχνίδι από νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό ο Περδίκης βρήκε με έξυπνη κάθετη μπαλιά τον Κανάκη, που άνοιξε το σκορ, για το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Κουμαντζέλης με αριστερό βολέ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1 για την Βερδικούσια. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με τους Καφφέ και Νίκο Οικονόμου, του Αθανασίου.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Μανώλης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Παπακωνσταντίνου, με κεφαλιά έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι Νέες Καρυές διεύρυναν την διαφορά στο σκορ, όταν στο 50’ ο Περδίκης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κανάκης πετάχτηκε έξυπνα στην πορεία της μπάλας και έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4, διαμόρφωσε στο 65’ ο Τσικρίκας, από πάσα του Κανάκη. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν κι άλλο το σκορ, με τους Κανάκη και Τσικρίκα.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Κατίνας, Βαρσάμης, Μούμος, Μιχαλές, Σινάπαλος, Καφφές, Οικονόμου Ν/Α(55’ Θάνος), Κουμαντζέλης(60’ Καρκατσέλας), Οικονόμου Ν/Γ(75’ Χατζής), Στατήρης.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Αετόπουλος(78’ Ζαχαριάς), Περδίκης, Πιστόλας, Χατζής(55’ Χίος), Τσικρίκας, Μανώλης(80’ Πασχούδης), Κανάκης.

Γιώργος Μητσιούλης