Βαθμολογία

Το τέλειωσε σε ένα ημίχρονο το Αργυροπούλι

Ευρεία νίκη με σκορ 5-2 κατάφερε να πάρει η Δόξα Αργυροπουλίου, κόντρα στην Νεάπολη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και να σκαρφαλώσει έτσι ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και πλέον έφτασε τους 12 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν σε μεγάλη μέρα τους Κόκορα και Σκούπρα, κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο, να προηγηθούν με σκορ 5-1, χωρίς να αφήσουν ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Λάρισας.

Στο 15ο λεπτό, η Δόξα άνοιξε το σκορ Κόκορα να κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσιάγκος κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σκούπρας, κάνοντας το 2-0, ενώ στο 25ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να μειώσουν, με πέναλτι που κέρδισε ο Καραπέτσας και εκτέλεσε εύστοχα ο Νόκας, για το 3-1, ωστόσο η ορμή των γηπεδούχων δεν μπορούσε να ανακοπεί και έτσι στο 38’ ο Τσιάγκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 44’ ο Κόκορας, διαμόρφωσε το 5-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, το Αργυροπούλι, προσπάθησε να κάνει συντήρηση με αποτέλεσμα να μην απειλεί και τόσο. Έτσι, στο 55’ ο Ζαφειράκης με ωραίο ευθύβολο σουτ, μείωσε σε 5-2 για την ομάδα της Λάρισας, ενώ στο 65’ ο ίδιος παίκτης κέρδισε και πέναλτι για την ομάδα του, το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Σπανός, με αποτέλεσμα το 5-2 να παραμείνει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Τσούτσας Β., Ζιούστης, Μεσημέρης(50’ Σακελλαρίου, 82’ Δαούλας), Μάρκου, Χατζής(60’ Ζάχος), Κόκορας, Μπαχτσεβάνος Σ., Τσιάγκος, Σκούπρας, Τσούτσας Αλ.

Νεάπολη(Δημήτρης Μπουκουβάλας): Καραγιάννης, Κόλα, Συγκούνας(60’ Μπουτακίδης), Συμεωνίδης, Παπαχρήστος, Βράνας, Μπουχλαριώτης, Ζαφειράκης(75’ Παπαδημητρίου), Νόκας(46’ Μπαμπαγιούτας), Σπανός, Καραπέτσας.

Γιώργος Μητσιούλης