Βαθμολογία

Με λυτρωτή τον Τζίμουλα το Ομορφοχώρι!

Μια σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Ομορφοχωρίου, που επικράτησε εντός έδρας της Λάρισας 2012 με 3-2 σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από 30λεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων. Ο Τζίμουλας το γκολ της νίκης για την Δόξα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 5' με απευθείας φάουλ του Βιλανάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 12' σε 1-1, όταν ο Δημήτρης Κίτσιος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον γκολκίπερ Ιορδανίδη.

Το Ομορφοχώρι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 25', όταν ο Καρβουνιάρης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Χριστοδούλου Στ. πέτυχε το 2-1.

Η Λάρισα κατάφερε να φτάσει και πάλι στην ισοφάριση λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 44', όταν ο Παντελής Φλώρος με βολέ από το κέντρο ξεγέλασε τον Ιορδανίδη και έγραψε το 2-2.

Στο 65' το ματς διεκόπη για 30' λόγω επεισοδίων που προκλήθηκαν από αγνώστους φιλάθλους. Μετά και από την παρέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Τελικά, η ομάδα του Χρήστου Ντικολιανίδη κατάφερε να πάρει την νίκη στο 85' χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Τζίμουλας στο 85', όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Να σημειώσουμε ότι  το Ομορφοχώρι τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω δύο αποβολών στο 90'. Αρχικά, με δεύτερη κίτρινη του Καρβουνιάρη και στην συνέχεια απευθείας κόκκινη του Πασχαλίδη. Ενώ η Λάρισα 2012 τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα λόγω αποβολής του Παναγιώτη Φλώρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης Ν., Χριστοδούλου Στ., Βιλανάκης, Μωραΐτης, Σκέτζας, Πασχαλίδης, Κουρούκας (55' Ιορδανίδης Χρ.), Καρβουνιάρης, Χριστοδούλου Κ., Ρουμελιώτης, Τζίμουλας.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Παντ., Γεωργίου, Γκόλτσος, Φλώρος Παναγιώτης, Δόνος, Βασιλείου, Δημόπουλος (55' Κίτσιος Π.), Κοκόμπελης, Κίτσιος Δ., Σκέντζας.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης