Βαθμολογία

Εύκολη νίκη για το Μακρυχώρι

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου, που επικράτησε εύκολα του Φαλανιακό με 3-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος πήρε το "τρίποντο" και παρέμεινε αήττητη για 4η συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Φαλανιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί με ισάριθμα τετ-α-τετ του Παπαγεωργίου.

Ο Αετός άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Αργύρης με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μιγδάνη για το 1-0.

Στο 30' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του Νικούλη σταμάτησε στο δοκάρι.

Όσο το σκορ ήταν ακόμα εύθραυστο, ο Φαλανιακός πίεζε και έχασε ένα τετ-α-τετ και πάλι με τον Παπαγεωργίου και άλλο ένα με τον Ιγγλέζο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για το Μακρυχώρι. Στο 48' λοιπόν, από πάσα του Αργύρη, ο Νικούλης πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί οι παίκτες των φιλοξενούμενων έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Η σεμνή τελετή έλαβε οριστικά τέλος στο 70', όταν ο Γκαραλιάκος από πάσα Αργύρη σφράγισε την νίκη του Αετού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Κοιλούκος, Πίκος, Παυλόπουλος, Αργύρης, Δάσσιος, Καλπίας, Τέας (50 λ.τ. Τσάκος), Φουσίκας (75' Κανταρίνος), Νικούλης, Γκαραλιάκος (78' Χατζηανδρέου).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Γκουντρουμπής, Πανταζής Γ., Μαμνακούσιος, Βαρσάμης, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου (70' Κόκκινος), Μπλέντι (55' Αλατάς), Παζιώλης, Αλεξανδρής, Ιγγλέζος (70' Σακελλαρίου).  

Διαιτητές: Τσιτσανούδης, Καρακώστας, Ζάχος.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης