Βαθμολογία

Με το δεξί οι Παγκορασίδες της Ελασσόνας

Με τη Δήμητρα Χατζηβασίλη σε μεγάλη μέρα το τμήμα παγκορασίδων ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά του, νικηφόρα, κερδίζοντας τον ΓΣ.ΝΙΚΑΙΑ εκτός έδρας με 3-0 σετ.

Οι φετινές παγκορασίδες είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα, η οποία αποτελείται από αθλήτριες μικρότερες στη κατηγορία και ουσιαστικά είναι μια νέα αρχή αφού οι περισσότερες αγωνίζονταν στην δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων και από φέτος θα μπουν δυναμικά στην αγωνιστική δράση.

Τα σετ του αγώνα:16-25, 23-25, 18-25.

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου Άννα): Μπαλογιάννη,  Πίγκα, Κορακίδη, Χατζηβασίλη, Λανάρη, Τσιγγέλη,Λανάρη Αθ., Γκρούμτζια, Γεωργιάδη και Λέκκα.

*Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ, του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ευχαριστεί τον επιχειρηματία κον Αργυρόπουλο Νίκο , ιδιοκτήτη του cafe la sante για την προσφορά της αθλητικής ενδυμασίας του τμήματος παγκορασίδων..

Σούπερ νεανίδες!

Μεγαλειώδη εμφάνιση των νεανίδων μέσα στον Βόλο οι οποίες έπειτα από ένα δυνατό αγώνα 2 ωρών επιβλήθηκαν της ΑΡΓΟΥΣ ΒΟΛΟΥ με 1-3 σετ.
Η ομάδα του Βόλου ενισχυμένη στην μεταγραφική [περίοδο και με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Ελασσόνας και δίκαια τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου πέτυχαν μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του θεσμού. Από τις παίκτριες δεν υστέρησε καμία και μάλιστα από τη θέση του σερβίς πέτυχε 19 άσσους.

Τα σετ: 24-26, 25-16, 18-25, 20-25.

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ράνια, Κασσελούρη, Παπακώστα, Παπαιωάννου, Παναγιώτου Μπελαή Παπαδοπούλου Ζωή, Κόμη, Λανάρη.