Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Δολιχιακό!

Ο Δολιχιακός δεν είχε ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ και υπήρχε σίγουρα προβληματισμός. Την Κυριακή το απόγευμα αντιμετώπισε στο γήπεδό του την «νεωφώτιστη» Προοδευτική Ανάβρας. Τελικό αποτέλεσμα 3-2 για τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από νωρίς στο 3’ με τον Κώστα Σουγλή ο οποίος μπήκε στην περιοχή πλάσαρε και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια στο 20’ ο Ζιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 και στο 30’ ο Γκόγκορας πλάσαρε ελάχιστα άουτ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη η Ανάβρα παρουσιάστηκε πολύ καλή και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι αφού στο 65’ ο Ραμάι μείωσε το σκορ σε 2-1 και μετά από δέκα λεπτά ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα μετά από εκτέλεση πέναλτι του Γκόγκορα, πήρε την κόντρα και έκανε το 2-2.

Μία φάση αμφισβητούμενη στην οποία δόθηκε πέναλτι είναι στο 89’, όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του παίκτη τους, αλλά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Στέφανος Σουγλής χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το τελικό 3-2.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάϊ, Μπέλτσιος, Σιαμάτρας (46’ Λιόλιος), Σαπάκος, Σπάχος, Σουγλής Κ., Παναγιώτου, Ζιάκος, Σουγλής Σ., Καϊμακάμης (77’ Τσάτσος), Γκόγκορας (89’ Παπακωνσταντίνου).

Προοδευτική Ανάβρας (Άρης Πατσής): Τζικόπουλος, Ανδρώνης, Μαλλιάρας, Γκόγκας (75’ Φουσίκας), Τριανταφύλλου, Κορδαλής, Κουρμπάτι (60’ Γιαννουλέας), Ριζούλης, Σαπουνάς (50’ Κατσούλης), Σχοινάς, Ραμάι

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης Δ., Δεληγιάννη Αλ., Καρακώστας Απ.