Βαθμολογία

Άφησε υποσχέσεις η Ελασσόνα στο βόλεϊ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ!

Στο συγκεκριμένο τουρνουά η ομάδα της Ελασσόνας αγωνίστηκε στο 1ο παιχνίδι εναντίον του ΠΙΕΡΙΚΟΎ - ομάδα που συμμετέχει στην Α2 Εθνική του 3ου ομίλου - και στην συνέχεια με την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων όπου αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Β΄ Εθνικής! Στον 1ο αγώνα η Ελασσονίτικη ομάδα ξεκίνησε νωθρά αλλά στη συνέχεια η απόδοσή της ανέβαινε αισθητά και τελικά επικράτησε με 2-0 σετ. 27-25 .. 25-18..


Η σύνθεση του 1ου αγώνα: Αθανασιάδου, Παναγιώτου Μπελαή, Δίρβα,Κασσελούρη,Τζιούργκανου Κατσαρέ, Παπακώστα και Ζιάκου. Στον 2ο αγώνα η ομάδα παρατάχθηκε μόνο με κορασίδες και νεάνιδες και απέδειξαν και αυτές πως μπορούν να βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής!
Νικήτρια του αγώνα η ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 2-0 σετ: 25-27 και 23-25. 

Η σύνθεση του 2ου αγώνα: Παπαδοπούλου Ρ,Κατσαρέ,Παπακωστα, Παπαδοπούλου Ζ, Κόμη, Παναγιώτου, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Λέκκα, Λανάρη. Αν και είναι αρχή ακόμα εντούτοις η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα και το βασικό ζητούμενο ήταν η σταθερότητα στο σέρβις και στην υποδοχή. Στο 1ο αγώνα η ομάδα είχε πολύ καλά ποσοστά στα δύο αυτά στοιχεία και έδειξε πως έχει πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης.