Βαθμολογία

Επίσκεψη της ΕΠΣΛ στο Πανεπιστημιακό

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ζήση Γρηγορίου, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και το μέλος κ. Γιάννη Βλάγκα, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας κ. Αθαν. Μητσιό για να του ζητήσουν την συνδρομή του νοσηλευτικού Ιδρύματος προς το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, μέσα από το οποίο διαφάνηκε και η ευαισθησία που διακατέχει τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού υπέρ του αθλητισμού γενικότερα και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ειδικότερα.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ζήτησαν την παροχή της δυνατότητας της άμεσης χειρουργικής επέμβασης σε τραυματισμένους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Νομού μας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου, καθώς και αυτή των ιατρικών εξετάσεων ποδοσφαιριστών μιας ομάδας, που θα ζητηθεί από το Νοσοκομείο.

Ο κ. Μητσιός από την πλευρά του υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση, στο μέτρο του δυνατού, προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μια νέα συνάντησή τους στην πορεία της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2014 - 2015.