Βαθμολογία

Οριστικά στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης»

Οι Ρευτμνιώτες, μάλιστα, εξέδωσαν και ανακοίνωση που αναφέρουν: «Πήρε την πολυπόθητη άδεια που χρειαζόταν η ομάδα μας για το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»! Από σήμερα το πρωί βρέθηκε στο γήπεδο των κυανόλευκων η επιτροπή ελέγχου για να διερευνήσει εάν θα χορηγήσει άδεια ή όχι, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά και νομότυπα ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ευθύς εξ αρχής, ελέγχθηκαν ενδελεχώς όλοι οι χώροι εντός κι εκτός γηπέδου (αποδυτήρια, στέγαση, ιατρείο, αγωνιστικός χώρος, φωτισμός, αντιπυρική προστασία, κερκίδα, κυλικείο κ.α.) και γενικώς η πληρότητα  που διαθέτει  το «Θ.Β» σε θέματα ασφάλειας. Το γήπεδο -ακόμη κι αυτή την ώρα- δέχεται ένα μικρό «λίφτινγκ» (γίνονται κάποιες μικρές επιδιορθώσεις, κάποιες επιστρώσεις χρωμάτων κ.α.) προκειμένου να υποδεχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο, το προσεχές Σάββατο (13/9).

Την επιμέλεια-έλεγχο είχε αναλάβει η πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος Επιτροπής καταλληλότητας γηπέδων της Περιφέρειας κα Ελένη Αντωνογιαννάκη, ενώ το «παρών» έδωσαν, ο Αστυνομικός υποδιευθυντής και διοικητής του Α.Τ. Ρεθύμνου Αδάμ Παραδεισανός, ο Πυραγός και Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Νικόλαος Ζανιδάκης  καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΡ κ. Μανώλης Καλυβιανάκης.

Φυσικά, παρόντες κατά τη διάρκεια του ελέγχου ήταν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπής κ. Νικολιδάκης καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Επισκοπής κ. Καμπουράκης».