Βαθμολογία

Στο σπίτι του ο Σουμάχερ!

Μετά από εννέα μήνες νοσηλείας σε διάφορα νοσοκομεία, ο Μίχαελ Σουμάχερ επέστρεψε στο σπίτι του, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία από το σοβαρότατο ατύχημα που έπαθε στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης, απ’ όπου πήρε εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.

Εκεί αναμένεται να συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή, στην οποία υποβάλλεται, προφανώς στην ιατρική μονάδα που έχει εγκαταστήσει στο σπίτι η σύζυγός του Κορίνα και η οποία φέρεται να έχει κοστίσει περίπου δώδεκα εκατομμύρια δολάρια.

Η μάνατζέρ του, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση με ανακοίνωση που αναφέρει: «Εφεξής, η αποθεραπεία του Μίχαελ θα γίνει στο σπίτι. Δεδομένου των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη, έχει σημειωθεί πρόοδος τους τελευταίους μήνες και εβδομάδες.

Υπάρχει όμως ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος μπροστά μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς ολόκληρη την ομάδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης για την σχολαστική και άξια δουλειά τους

Ζητάμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Μίχαελ και θα πρέπει να αποφευχθούν να διατυπωθούν εικασίες για την κατάσταση της υγείας του».