Βαθμολογία

Στην Πρέβεζα ξεκινάει ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κλήρωση του 20υ ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας ,στον οποίο συμμετέχει και η ομάδα του Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Η κληρωτίδα έφερε την 1η αγωνιστική την ομάδα της Ελασσόνας να ταξιδεύει στην δύσκολη έδρα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, και την διοίκηση της ομάδας να αντιμετωπίζει την κλήρωση με συγκρατημένη αισιοδοξία !
Την 2η αγωνιστική, η Ελασσονίτικη ομάδα αντιμετωπίζει τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ενώ η 3η αγωνιστική επιφυλάσσει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και της  ΕΑΛ!

Λιάπης: «Τιμή μας να εκπροσωπούμε την Ελασσόνα στις εθνικές κατηγορίες»

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες ήταν ο έφορος του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ μετά από την κλήρωση των ομίλων της Α2 Εθνικής κατηγορίας: «Καταρχήν όλοι εμείς, που απαρτίζουμε το τμήμα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου ,από την πιο μικρή έως την μεγαλύτερη αθλήτρια, τους προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ,  νιώθουμε χαρούμενοι και συνάμα τυχεροί, που ασχολούμαστε με τη συγκεκριμένη ομάδα ,αφενός επειδή προάγουμε τον αθλητισμό της περιοχής σε υψηλό επίπεδο, δίνοντας τη χαρά και την ευκαιρία σε παιδιά της πόλης μας να συμμετάσχουν σε Εθνικά πρωταθλήματα και αφετέρου που για τρίτη φορά στην σύντομη ιστορία μας, θα συμμετάσχουμε σε μία διοργάνωση Εθνικής εμβέλειας, προβάλλοντας την πόλη μας πανελλαδικά! Όσον αφορά την κλήρωση , ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ένας από τους 22 δύσκολες αγώνες του πρωταθλήματος και δεν μπορεί κανείς με σιγουριά να προβλέψει την εξέλιξη!
Κάθε ομάδα ρίχνει το βάρος στην έδρα της και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το γήπεδο και το κοινό της! Έτσι και η πρεμιέρα με την Πρέβεζα θεωρώ, πως είναι ένας δύσκολος αγώνας, με κυρίαρχο ρόλο το άγνωστο αφού, ούτε η Πρέβεζα, ούτε και εμείς γνωρίζουμε κάτι, για την αγωνιστική δυναμική των ομάδων. Σίγουρα όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δίκη μας δυναμική ,ως ομάδα, και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο! Το σημαντικότερο όμως ,και αυτό που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι το φετινό ρόστερ αποτελείται στο μεγαλύτερο ποσοστό του, από παιδιά της πόλης μας, και ιδιαίτερα  προερχόμενα από τις ακαδημίες μας φανερώνοντας για άλλη μία φορά την εκπληκτική δουλειά που γίνεται σε βάθος. Τέλος θα ήθελα να  καλέσω το φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας να παρευρεθεί στους αγώνες μας , να βοηθήσουμε την ομάδα μας να διατηρηθεί στην κατηγορία και επίσης, να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και προπαντός με αθλητική κουλτούρα και παιδεία».