Βαθμολογία

Στις 26/8 ξεκινάνε όλα τα τμήματα του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Στις 26 Αυγούστου και στις 8:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της γυναικείας ομάδας, του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , όπου θα σημάνει και την έναρξη της φετινής προετοιμασίας για το δύσκολο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας!

Η πρώτη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, στο οποίο από φέτος τα τμήματα του Βόλεϊ και Μπάσκετ του Συλλόγου θα αγωνίζονται στο νεοκατασκευασμένο παρκέ! Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Οι πρώτες 10 ημέρες θα καταναλωθούν στον χλοοτάπητα του ανοικτού σταδίου της Ελασσόνας και κατόπιν το επόμενο στάδιο, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο καθώς και σε ιδιωτικό, κατάλληλα εξοπλισμένο γυμναστήριο, για την βασική  μυϊκή ενδυνάμωση της ομάδας!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Στο μεταγραφικό τομέα η Ελασσονίτικη ομάδα μετά την επιστροφή της Κιούση βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με μία κεντρική παίχτρια ύψους 1.83 με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες  και ίσως να αποκτηθεί και μία πασαδόρος!

Κινήσεις που είναι απαραίτητες ώστε η ομάδα να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στον δύσκολο όμιλο της Α2 Εθνικής αφού συμμετέχουν ομάδες με δυναμικές έδρες αλλά και εμπειρία στο χώρο!

ΣΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την ίδια μέρα αλλά στις 14:00 μ. μ θα ξεκινήσουν και τα τμήματα των Κορασίδων Α΄, Κορασίδων Β΄, Παγκορασίδων Α΄ και Παγκορασίδων Β΄, συνολικά 30 αθλήτριες , οι οποίες και αυτές παράλληλα με τις γυναίκες θα προετοιμαστούν για τα πρωταθλήματά τους της περιόδου 2014-15.

Όπως οι γυναίκες έτσι και για αυτές το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπως επίσης και η βασική μυϊκή εκγύμνασή του θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό κατάλληλα εξοπλισμένο γυμναστήριο!