Βαθμολογία

Άφησε υποσχέσεις η ΑΕΛ…

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η ΑΕΛ στο Βατάνι με τον Βατανιακό (ομάδα Γ’ Εθνικής). Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με σκορ 0-2. Σίγουρα η κούραση ήταν μεγάλη για τους παίκτες της ΑΕΛ και δεν μπόρεσαν να δείξουν όλα όσα θα ήθελαν, αφού η εβδομάδα ήταν εξαντλητική.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Περίκο (23’) στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη σκόραρε ο Στεφανίδης (47’). Ακυρώθηκε και γκολ της ΑΕΛ που σημείωσε ο Εσπίν.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πρώτο μέρος κάτω από καταρρακτώδη βροχή και στην επανάληψη ευτυχώς το σκηνικό άλλαξε. Το θετικό είναι πως ο αγωνιστικός χώρος έμεινε σε ικανοποιητικά επίπεδα και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς μεγαλύτερα προβλήματα.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και Λαρισαίοι φίλαθλοι που αψήφησαν τον άσχημο καιρό. Ο Αλέκος Βοσνιάδης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, θέλοντας να δει όλους τους παίκτες.

Η ΑΕΛ σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε με σύστημα 4-2-3-1. Τα πρώτα δείγματα ήταν σίγουρα ενθαρρυντικά και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτιώσεις αν αναλογιστούμε πως ακόμη είναι νωρίς. Παρόλα αυτά η ποιότητα των παικτών της ΑΕΛ είναι δεδομένη.

Βατανιακός (Ιωάννίδης): Τζήμας, Μαυρόπουλος, Κολοζίδης, Ηλιάδης, Καραγιάννης, Βοντσάντζης, Σκούρας, Καραμανώλας Ε., Σταύρου, Ποτουρίδης, Μοσκολούρης.

Έπαιξαν και οι: Μπαρμπούσης, Καραμανώλας Κ., Μπασμπανάς, Γκανάβας, Δελημήτρος, Χορτοματζίδης.

ΑΕΛ πρώτου μέρους (Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Εσπίν, Μελισσάς, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι, Περίκο, Αναστασάκος.

ΑΕΛ δευτέρου μέρους: Παπαγιάννης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Καστέλς. Πινδώνης, Τζούνιορ, Στεφανίδης, Βερδού, Φορνέρ, Σουάνης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ