Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες θυμίζει ο χάρτης των επαγγελματικών κατηγοριών, ελέω του δικαστικού κυκεώνα και των αποφάσεων που εκκρεμούν στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα για ουκ ολίγες ομάδες. Για αυτό και βρίσκεται προ των πυλών η νέα παράταση των μεταγραφών.
Ο Λεβαδειακός και ο Πανσερραϊκός κατέθεσαν αίτημα παράτασης για τους επαγγελματίες παίκτες των ομάδων που έπεσαν στην Δ΄Εθνική, καθώς και για τους συλλόγους που θα προβιβαστούν στην SuperLeagueή στην FootballLeagueγια να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις.
Το αίτημα των δύο ΠΑΕ θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας την Παρασκευή (14/10) και σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ομοσπονδίας θα γίνει δεκτό.
Η έξτρα μεταγραφική περίοδος που κανονικά εκπνέει αύριο, αναμένεται να παραταθεί και το πιθανότερο είναι πως θα φτάσει μέχρι το τέλος του μήνα.
Πηγή: onsports.gr