Βαθμολογία

Συνεχής επιτυχίες και νίκες για τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειό

Με μεγάλη επιτυχία  διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας ΜΤΒ που διοργάνωσε  την Κυριακή 15 Ιουνίου ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ στις μικρές κατηγορίες αθλητών. Ο αγώνας διεξήχθη στο Αισθητικό Άλσος Λάρισας και  συμμετείχαν αθλητές από 5 σωματεία στις κατηγορίες μίνι μικρά μεγάλα, παμπαίδες, παίδες. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 6 αθλητές στον αγώνα που σημείωσαν επιτυχίες και νίκες. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία Μίνι μικρά

1ος Δαλαβίκας Παναγιώτης

4ος Πολύζος Βασίλης

6ος Δαλαβίκας Παναγιώτης

Κατηγορία Παμπαίδων

6ος Κολέτας Παναγιώτης

13ος Συράκης Νίκος

Κατηγορία Παίδων

2ος Βλαχοστέργιος Παναγιώτης

Εν τω μεταξύ σε ποδηλατικό αγώνα με την επωνυμία: “Γύρος Λίμνης Πολυφύτου”που διεξήχθη στα Σέρβια Κοζάνης την ίδια μέρα, τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ εκπροσώπησαν με τη συμμετοχή τους 5 αθλητές που πέτυχαν καλές θέσεις στο βάθρο των νικητών, και έκαναν καλή εμφάνιση στο σύνολο των 171   αθλητών που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα. Τα αποτελέσματα στη κατηγορία ανδρών έχουν ως εξής:

 5ος  γενικής κατάταξης και 2ος  στην κατηγορία  του ο  Μπαμπαράμος  Ντίνος

 7ος γενικής και  3ος    στην κατηγορία του ο Τσαλαμέγκας Κώστας

38ος  γενικής ο  Καραγγέλης Δημήτρης

80ος  γενικής  Κοντογιάννης Παντελής

και ο Μάστερ αθλητής Νταούτης Βασίλης 46ος  γενικής και 3ος στην κατηγορία του.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τον γιατρό του αγώνα Κουλουκτσή Αλέξανδρο και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να συμμετέχουν στον αγώνα ΜΤΒ στο Άλσος και  συγχαίρει  όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους δύο αγώνες. Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν με τη στήριξή τους  στο Σύλλογο: το κατάστημα ποδηλάτων “Δαλαβίκας bikes”, το κατάστημα ψυκτικών ειδών “Central Cool” την εταιρεία Service αυτοκινήτων “Autofit” του Κου Νταούτη, το καφέ shop “Ramblito”και τις γραφικές τέχνες  “Εντύπωση”.