Στις 16 Οκτώβρη αρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών με την ομάδα της Ολυμπιάδας Λάρισας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κομοτηνή. Το πρώτο τζάμπολ της σεζόν βρίσκει της παίκτριες της Λιάνας Γεωργοπούλου έτοιμες για μια επιτυχημένη πορεία στο φετινό αμφίρροπο πρωτάθλημα της Α2 του βορρά.
Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά διότι εκτός από τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Πράσινη Γωνιά Τρικάλων όπου η Λαρισινή ομάδα κέρδισε σχετικά εύκολα με 72-59, έχουν γίνει και κάποια ανεπίσημα φιλικά παιχνίδια στα οποία η ομάδα έδειξε καλά στοιχειά στην ομαδική λειτουργία της.
Το φετινό ρόστερ της ομάδας λειτουργεί καλυτέρα καθώς έχει παραμείνει ο βασικός κορμός της περσινής σεζόν με δυο σημαντικές προσθήκες, αυτές της επιστροφής της Μαρίας Κυριτσάκα μετά από απουσία μιας χρονιάς καθώς αγωνίστηκε στην Α1 εθνική κατηγορία με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, όπως επίσης και της Ελένης Μάνθου η οποία γύρισε ξανά στη Λάρισα έχοντας αποκομίσει αρκετές εμπειρίες από τη συμμετοχή της στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθηνάς, οι οποίες αναμένονται να βοηθήσουν το υπόλοιπο σύνολο στην κατάκτηση των στόχων τους.