Βαθμολογία

Εν αναμονή εξελίξεων στον Γ.Σ. Ελασσόνας

Εντός της εβδομάδας αναμένεται, η ομοσπονδία να ανακοινώσει τον καταρτισμό των ομίλων της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας γυναικών της περιόδου 2014-2015! Ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για τρίτη φορά  θα είναι είναι παρών, προβάλλοντας το βόλει της πόλης μας πανελλαδικά! Τα σενάρια είναι αρκετά με πιο επικρατέστερα  η ομάδα να συμμετάσχει στον :

α) στον Βόρειο όμιλο με ομάδες κυρίως της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ , ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΡΑΜΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΠΡΕΒΕΖΑΣ..

β) στον Νότιο όμιλο με ομάδες κυρίως της ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΠΑΤΡΑΣ και τη ΜΙΤΥΛΗΝΗ.

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Το μικρότερο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου , η δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων, πραγματοποίησε φανταστική  παρουσία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και αναδείχτηκαν αήττητες στον όμιλο τους με 7 νίκες σε 7 αγώνες! Έπειτα από το γυναικείο τμήμα, που τερμάτισε αήττητο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Τις Παγκορασίδες Α΄ που τερμάτισαν αήττητες και προκρίθηκαν στο f4  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, άλλο ένα τμήμα αυτό των Β΄ παγκορασίδων  συνεχίζει την πολύ καλή πορεία των τμημάτων υποδομής, αφού χωρίς να  γνωρίσουν την ήττα, κατάφεραν να τερματίσουν πρώτες στον όμιλό τους και συγχρόνως να αφήσουν πολλές ελπίδες για τα επόμενα χρόνια..

Αν και μικρότερες σε ηλικία από τις περισσότερες αντιπάλους, εντούτοις ξεδίπλωσαν στο τερέν αξιοζήλευτο ταλέντο, με βασικό χαρακτηριστικό την μαχητικότητα, την άρτια τεχνική για την ηλικία τους, αλλά προπαντός την άριστη χημεία μεταξύ τους! Τα αποτελέσματα που σημείωσαν κατά τη διάρκεια των αγώνων ήταν τα εξής:

ΕΑΛ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ : 0-3

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΕΑΛ : 3-1

ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΕΛΑΣΟΝΑ : 0-3

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ: 3-1

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ : 2-3

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ : 3-0

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ : 3-0..

Ήδη οι περισσότερες έχουν προωθηθεί στις Παγκορασίδες Α΄, όπου και θα συμμετάσχουν στο f4 παγκορασίδων ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Παναγιώτου Άννα (προπονήτρια) Κορακίδη Ελένη, Λανάρη Αθανασία, Καζαντζή Αριάδνη, Γκρούμτσια Γεωργία, Μπαλογιάννη Μαρία, Γεωργιάδη Ευαγγελία, Διβράμη Δήμητρα, Τσιγγέλλη Νίκη, Χατζηβασίλη Δήμητρα, Γιαγκούλα Μαρτίνα, Τσίμπα Έρι, Καρασούλη Κατερίνα.

Η διοίκηση του τμήματος Βόλει συγχαίρει άλλο ένα τμήμα της, για τη φετινή τους επιτυχία , καθώς επίσης και το καφέ μπαρ ΄΄café santé΄΄ και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ για την χορήγηση του αθλητικού υλικού!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!