Βαθμολογία

Ανανέωσε ο Μπαντής, αποχώρησαν έξι παίκτες!

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει: «Σήμερα πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και αποχαιρέτησαν λόγω λήξης των συμβολαίων τους και μη συνέχισης της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ οι ποδοσφαιριστές Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λαουτάρο Φορμίκα, Βάλντο και Σάββας Τσαμπούρης, ενώ λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια των Χουάν Πάμπλο Κάφα και Ντάνιελ Ερνάντεζ.

Μετά από πέντε χρόνια και 88 παιχνίδια (με 6 γκολ) με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι δήλωσε: ''Πέντε χρόνια στην Τρίπολη δεν είναι λίγα. Μου φαίνεται σαν μία ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για ότι έκαναν για μένα και θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Φεύγω σαν φίλος από μία ομάδα που αγάπησα και της εύχομαι πολλές επιτυχίες στο μέλλον''.

Μετά από τέσσερα χρόνια και 101 παιχνίδια (με 3 γκολ) με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε: ''Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ήταν χρόνια που ζήσαμε δυνατές συγκινήσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό και τις εξόδους στην Ευρώπη''».