Βαθμολογία

Πρόστιμα για Αλαφούζο, Κωστούλα και Στοχ

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

* Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, όπως νομικά ορθότερα χαρακτηρίστηκε και της επιβάλλει χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στις 16/4).

* Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ Ιωάννη Αλαφούζο και επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως του στο twitter με ανάρτηση της ανακλήσεως στην ίδια ιστοσελίδα, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας.

* Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας.

* Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός και στον κ. Φ. Κωστούλα χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000)  ευρώ με υποχρέωση ρητής ανάκλησης των δυσμενών σχολίων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, καθώς και σε όλα τα μέσα που αυτά δημοσιεύτηκαν ή αναδημοσιεύτηκαν, εντός είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας (ανακοίνωση στις 10/3).

* Κηρύσσει αθώο τον ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΣΤΟΧ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τις παραβάσεις των άρθρ. 18 και 23 του ΠΚ/ΕΠΟ. Επιβάλλει: α) στον  ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΣΤΟΧ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ με υποχρέωση ρητής ανάκλησης των δυσμενών σχολίων σε όλα τα μέσα που αυτή δημοσιεύτηκε ή αναδημοσιεύτηκε, εντός είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας και β) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ με υποχρέωση ρητής ανάκλησης των δυσμενών σχολίων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και σε όλα τα μέσα που αυτή δημοσιεύτηκε ή αναδημοσιεύτηκε, εντός είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας (δηλώσεις στις 3/4)».