Βαθμολογία

«Θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτή την ομάδα»

Μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο.
Ο 24χρονος αμυντικός αποχωρεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά από δύο σερί σεζόν, καθώς έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και στο «μήνυμά» του ευχαρίστησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, αλλά και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων» και ζήτησε από τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά τονίζει: «Ένα πολύ όμορφο ταξίδι δυο χρόνων (με πολλές χαρές και πολλές στεναχώριες) έφτασε στο τέλος του!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μα όλους τους συμπαίκτες μου  αυτά τα δυο χρόνια μα πάνω απ´ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες που αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ομάδα δεν θα λειτουργούσε ποτέ… Ευχαριστώ τους κύριους Βεβε,Διαμαντόπουλο, Πλιάγκο, Κυριακο, Κοντή, Χάρη,κολλιδα, Μπιτσικώκο… Που είναι  πραγματικά  δυο χρόνια κοντά απλήρωτοι και ήταν δίπλα μας κάθε λεπτό αυτά τα δυο χρόνια.. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον γιατρό μας κύριο Δάρα, τον κύριο Μανίκα και φυσικά όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα σε αυτό τον τεράστιο σύλλογο.. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ξεκινάνε καινούργια!! Χρωστάω πολλά σε αυτό το σύλλογο και θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτή την ομάδα που με βοήθησε και που με έκανε κομμάτι της ιστορίας της… Κρατάω μια κουβέντα από τον φίλο μου τον Σάμαρη και σας την μεταφέρω και εγώ με την σειρά μου: Αυτός ο σύλλογος έχει κάτι μαγικό, σε κάνει κομμάτι του και σε κάνει όταν φεύγεις να νοσταλγείς… Αυτό το έπαθα πραγματικά μόνο σε λίγες ώρες που έχουν περάσει… Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας μας γιατί  ήταν δίπλα μου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της καριέρας μου πέρυσι ( στον τραυματισμό μου) και θέλω να ξέρουν ότι το κασκόλ πάντα θα κοσμεί το δωμάτιο μου!! Δεν έχω καμία διάφορα με κανέναν και πραγματικά  θέλω να στηρίξετε έσο γίνεται περισσότερο αυτή την νέα προσπάθεια αυτής της ομάδας ( όπως θα κάνω και εγώ) και να έχετε υπομονή γιατί  πιστεύω ότι κάτι πολύ καλό θα βγει από όλες αυτές τις δυσκολίες!! Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και μακάρι στην συνέχεια της καριέρας μου να έχω παρόμοιες συγκινήσεις και χαρές!!!».