Βαθμολογία

Διπλό στην Τρίπολη με φόντο τα... αστέρια

Ο Παναθηναϊκός με κορυφαίο τον πανταχού παρόντα Ζέκα και σκόρερ τους Κλωναρίδη (29'), Αμπέντ (57') και Λαγό (76'), επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης και έβαλε "πλώρη" για τα προκριματικά του Champions League. Οι Αρκάδες μείωσαν προσωρινά με τον Ουσέρο (62').

Οι δυο πρωτοπόρες ομάδες των πλέι οφ πριν τα ματς της τρίτης αγωνιστικής αναμετρήθηκαν στο "Θ. Κολοκοτρώνης" γνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερη τόσο για τον Αστέρα Τρίπολης όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με μια αλλαγή σε σχέση με την επικράτηση τους επί του Ατρόμητου ενώ ο πιο κουρασμένος Παναθηναϊκός είχε δυο αλλαγές στο αρχικό του σχήμα καθώς έπαιξαν από την αρχή οι Λαγός και Αμπέντ σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα γεγονός που τον έκανε να ρισκάρει με σκοπό να γυρίσει το παιχνίδι. Έτσι, άρχισε να πιέζει τους «πράσινους» χάνοντας δυο τεράστιες ευκαιρίες. Πέτυχε όμως ένα εκπληκτικό γκολ στο 62' και μπήκα ξανά στην αναμέτρηση, αλλά ο Λαγό «καθάρισε» οριστικά του Αρκάδες.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός οδηγά την κούρσα των πλέι οφ έχοντας προβάδισμα τριών βαθμών από Αστέρα και ΠΑΟΚ. Στον πάτο της ειδικής βαθμολογίας ο Ατρόμητος με 3 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Λούι, Τσαμπούρης (81' Χουάνμα), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο (71' Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Λόπεζ (59' Καράσκο).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Χουχούμης (56' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός, Πέτριτς (9' Κλωναρίδης), Μπεργκ, Αμπέντ (84' Σπυρόπουλος).