Βαθμολογία

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Ατρόμητο

Η ανακοίνωση των παικτών του Ατρόμητου: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει της έναρξης των playoffs της περιόδου 2013-14 καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να συστρατευθούν στην κοινή μας προσπάθεια με αφετηρία τον αυριανό αγώνα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με οδηγό την περσινή πορεία που μας δίδαξε πολλά και μας έκανε πιο δυνατούς θα δώσουμε τη μάχη μας μέσα σε μια σειρά έξι αγώνων με πολύ μεγάλη ένταση όπου δεν χωρούν προγνωστικά και δεν υπάρχουν φαβορί.

Είμαστε έτοιμοι, νιώθουμε και ελπίζουμε ότι θα γράψουμε τα ονόματα μας με τα πιο «χρυσά» γράμματα στην 91χρονη ιστορία του Ατρόμητου μας. Η παρουσία σας, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, θα είναι ωστόσο καταλυτική γιατί εσείς μπορείτε να γίνετε ο 12ος παίκτης μας!

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε υπερήφανους, να κάνουμε υπερήφανο τον πρόεδρο μας που είναι πάλι κοντά μας, να δικαιώσουμε όσους μας πίστεψαν αλλά και για να δούμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να ανταμείβονται. Σας θέλουμε όλους Ατρόμητους, σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας».