Βαθμολογία

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Άγιο Θωμά

Νίκη με σκορ 3-5 κατάφερε να πάρει μέσα στο γήπεδο του Βρυοτόπου ο Άγιος Θωμάς, που κέρδισε με αυτό το σκορ την τοπική ομάδα στον πρώτο αγώνα κατάταξης για την ανάδειξη υπερπρωταθλητή της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν στο 4ο λεπτό ο Κουτσούκης έκανε το 1-0, ενώ μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου είχαν κι άλλες ευκαιρίες τόσο με τον σκόρερ, όσο και τον Δεληχρήστο Η., ενώ είχαν κι ένα δοκάρι σε μια φάση διαρκείας.

Στην συνέχεια, η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Εμμανουήλ, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή βάζοντας μπροστά τον Άγιο Θωμά με 1-2. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με το σκορ ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βρυότοπος μπήκε και πάλι δυναμικά και κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Δεληχρήστο Η. στο 48ο λεπτό και να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 60’ με τον Καλαμπούκα μετά από μπαλιά του Δεληχρήστου Ν., ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως με την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε την διαφορά.

Στην συνέχεια, ο Βρυότοπος πέτυχε κι άλλο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον επόπτη ως οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε τα έντονα παράπονα των γηπεδούχων. Τελικά ο Άγιος Θωμάς πήρε και πάλι το κεφάλι στο σκορ στο 80’ όταν ο Κουφοδήμος κατά λάθος με αυτογκόλ έκανε το 3-4, ενώ το τελικό 3-5 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Συρούκης.

Τέλος, να σημειωθεί πως μετά το παιχνίδι, λύθηκε η συνεργασία του Βρυτόπου με τον βοηθό προπονητή της ομάδας, κύριο Τοκπάκη, με τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Χασιώτη να τον ευχαριστεί για την συνεργασία και να του εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του.

Βρυότοπος: Τσιτλαχίδης, Νταλακούρας, Ραποτίκας(46’ Δεληχρήστος Ν.), Κανάκης, Κουφοδήμος, Καλαμπούκας, Μπιζιώτας, Ψύρρας, Κουτσιμάνης(40’ Χατζηλιώντα λ.τ.), Δεληχρήστος Η., Κουτσούκης(30’ Μπατζογιάννης λ.τ.).

Άγιος Θωμάς: Σαλοκανάς, Τσιάρας, Μιχαήλ, Τσίρκας, Μακρής, Αντωνόπουλος, Καλούσης, Συρούκης, Αγγελόπουλος(70’ Λαπούδης λ.τ.), Μπουρίτας(60’ Κασιδιάρης), Εμμανουήλ.