Βαθμολογία

Κουτσούκης: «Θέλαμε το πρωτάθλημα από την αρχή»

Η Προοδευτική Ανάβρας, τερμάτισε στην πρώτη θέση του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ και χρίστηκε πανάξια πρωταθλήτρια, μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά. Αρχιτέκτονας και ένας εκ των βασικών συντελεστών αυτής της επιτυχίας, ήταν και ο προπονητής της ομάδας, κύριος Κώστας Κουτσούκης, που κατάφερε όχι μόνο να ανεβάσει την ομάδα στην Α1’ ΕΠΣΛ, αλλά να κατακτήσει και την πρωτιά του Ομίλου.

Ο ίδιος δήλωσε τα εξής στο athleticlarissa, αναφορικά με την φετινή επιτυχία της ομάδας: «Από την αρχή της χρονιάς, όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της Ανάβρας ο στόχος που είχαμε θέσει από κοινού με την νέα διοίκηση ήταν καθαρά η κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν υπήρχε ούτε η δεύτερη θέση για εμάς. Σε αυτό βοήθησαν αρκετοί παράγοντες. Ένας από αυτούς ήταν η απόλυτη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο μου, που μου εξασφάλισε όλα τα μέσα για να κάνω την δουλειά μου όπως έπρεπε. Η διοίκηση ήταν πάντα κοντά μου και ειλικρινά δεν έχω συναντήσει ξανά τόσο επαγγελματισμό. Κάθε μέρα, στην προπόνηση βρίσκονταν 7-8 άτομα από την διοίκηση. Φυσικά, ρόλο έπαιξε και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, μιας και ήρθαν κάποια παιδιά με μεγαλύτερη εμπειρία, σε συνδυασμό βέβαια με το προϋπάρχον ρόστερ, ενώ είχαμε και την στήριξη του κόσμου. Αυτό πιστεύω ότι είναι το τρίπτυχο που μας οδήγησε στην μεγαλύτερη κατηγορία και έτσι πορευτήκαμε».

Έχετε κάνει σχέδια για το μέλλον; Υπάρχει πρόθεση να συνεχιστεί αυτήν η συνεργασία;

«Το πρωτάθλημα σήμερα τελειώνει και από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε με την διοίκηση. Υπάρχουν άριστες σχέσεις και ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτήν η συνεργασία γιατί έχουμε πολλά να πετύχουμε ακόμα με αυτήν την ομάδα, που πραγματικά κατά την άποψη μου η θέση της είναι σε μεγαλύτερες κατηγορίες».