Βαθμολογία

Μεγ. Πέμπτη η κλήρωση των αγώνων μπαράζ της Γ΄ κατηγορίας

Θα πραγματοποιηθεί αύριο Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι στις 13.30΄ στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και εκπροσώπων των ενδιαφερομένων σωματείων, η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του «υπερπρωταθλητή» Γ΄ κατηγορίας, μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των 3 ομίλων της κατηγορίας αυτής (Αμπελόκηποι - 1ος όμιλος, Βρυότοπος - 2ος όμιλος και Άγιος Θωμάς - 3ος όμιλος). Και οι 3 παραπάνω ομάδες ανέρχονται στη Β΄ κατηγορία, ο δε τίτλος του υπερπρωταθλητή που θα διεκδικήσουν με τους αγώνες μπαράζ, είναι καθαρά τιμητικός.

Επίσης, στη αυριανή συγκέντρωση, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των βαθμολογικά 4ων ομάδων των 3 ομίλων της Γ΄ κατηγορίας (Μυραϊκός - 1ος όμιλος, Κεραυνός Δέντρων - 2ος όμιλος και Ίκαρος Νεάπολης - 3ος όμιλος). Οι ομάδες αυτές, μετά τους αγώνες μπαράζ που θα δώσουν, θα καταλάβουν θέσεις στην ενιαία βαθμολογία της Γ΄ κατηγορίας, διεκδικώντας άνοδο στην β΄ κατηγορία, σε περίπτωση κατά την οποία, εκκενωθεί θέση στην κατηγορία αυτή λόγω αποχώρησης ή μη δήλωση συμμετοχής κάποιας ομάδας, την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015.

Οι αγώνες μπαράζ και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Απριλίου 2014 και θα ολοκληρωθούν, στο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου 2014.

Κάθε ομάδα από τις πρωταθλήτριες θα δώσει 1 αγώνα στην έδρα της (θα της απονεμηθεί και το κύπελλο του πρωταθλητή του ομίλου στο οποίο αγωνίστηκε) και 1 εκτός έδρας, ενώ θα έχει και ένα ρεπό.

Οι αγώνες μπαράζ των 4ων ομάδων των 3 ομίλων θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα.  Ακριβείς ημερομηνίες, ώρες έναρξης και γήπεδα των αγώνων μπαράζ, θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία της Ένωσης την επόμενη εβδομάδα.