Βαθμολογία

Σταμάτησε στα εφτά η Μελία

Νίκη με το ευρύ 7-0 κατάφερε να πάρει η Μελία, κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς και παρέμεινε έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35ο λεπτό, όταν ο Αγγελακόπουλος Κ. κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Καββαδίας, που έκανε το 1-0.

Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα της Μελίας ήταν κυρίαρχη και κατάφερε να φτάσει στο επιβλητικό 7-0. Στο 49’ ο Αγγελακόπουλος Κ., έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και στο 60’ χτύπησε και πάλι, κάνοντας το 3-0. Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο Καββαδίας, που με δύο προσωπικά τέρματα, πέτυχε χατ τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Έπειτα, ο Κόγκουρας έκανε το 6-0, στο 85’, ενώ λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού, ο Καββαδίας σκόραρε και πάλι, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0 για την ομάδα της Μελίας.

Μελία (Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Παπαγεωργίου, Νταλαμπύρας, Αγγελακόπουλος Χ., Χασιώτης(70’ Γαρυφαλλόπουλος Κ.), Γαρυφαλλόπουλος Δ., Κόγιας, Αγγελακόπουλος Κ., Κόγκουρας, Καββαδίας.