Βαθμολογία

Τα «ευχαριστώ» της Ξάνθης

Οι Ακρίτες θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας για το βροντερό «παρών» στα Πηγάδια αλλά και την αστυνομία. Οι δύο ανακοινώσεις:

«Ξανθιώτες, Ξανθιώτισσες,

Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που δώσατε με την παρουσία σας, τη φωνή σας και τον παλμό σας στην ομάδα της πόλης μας. Χθες όλοι εσείς εδώ στο γήπεδό μας, στην Ξάνθη, διδάξατε και πολιτικό και αθλητικό πολιτισμό και πραγματικά δείξατε, πώς, όλοι εμείς εδώ στην Ξάνθη αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο. Μακάρι αυτή η εκπληκτική προσέλευσή σας να είναι η αρχή για μια συσπείρωση όλων μας γύρω από την ομάδα της πόλης μας που μας ενώνει σε δύσκολους γενικά καιρούς».

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για την σημαντικότατη συμμετοχή της στην άψογη διεξαγωγή του τόσο σημαντικού αγώνα, σε ένα γήπεδο που έσφυζε από 8.000 κόσμο. Αυτό αφορά όλα τα επίπεδα, που ξεκινά από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδό μας, που όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι λόγω της ιδιαιτερότητας των δρόμων που οδηγούν σ’ αυτό, μέχρι την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδό μας».