Βαθμολογία

Καταιγιστική η Λάρισα 2012

Ευρεία νίκη με σκορ 7-0 κατάφερε να πάρει η Λάρισα 2012 απέναντι στον Αστέρα Μελισσοχωρίου και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν η μοναδική κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σκορ, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες απέναντι στον Αστέρα, που ναι μεν προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το παιχνίδι αν και ξεκίνησε κάπως χαλαρά με τις δύο ομάδες να παίζουν αναγνωριστικά, στην συνέχεια εξελίχτηκε με την επιθετική πρωτοβουλία της Λάρισας 2012. Στο 24ο λεπτό, ο Κίτσιος Δ., τροφοδότησε τον Σκέντζα Ευ., αυτός έδωσε στον Δημόπουλο και ο τελευταίος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ο Σκέντζας Ευ., που μετά από μπαλιά του Κίτσιου Δ. έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν παράπονα για οφσάιντ. Η ομάδα του Μελισσοχωρίου προσπάθησε να απαντήσει και είχε μια καλή στιγμή στο 33’ όταν ο Ζαφειρούλης βρέθηκε στην περιοχή και από δεξιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κίτσιος Δ., βρέθηκε τετ α τετ με τον Κλεισιάρη, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα κατάφερε να αποκρούσει. Στο 35’ η Λάρισα 2012 πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν ο Γεωργίου εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Δημόπουλος έκανε το 3-0. Στο 38’ ο Κίτσιος Δ. έκανε ένα σουτ, αλλά ο Κλεισιάρης απέκρουσε και πάλι, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Κίτσιος Δ., με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την ομάδα της Λάρισας να υπερτερεί του αντιπάλου της. Στο 51ο λεπτό ο Κίτσιος Δ., που ήταν διακριθείς στο παιχνίδι, πήγε να κρεμάσει τον Κλεισιάρη, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και πέμπτο τέρμα, όταν ο Σκέντζας Ευ., με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Κίτσιο Δ. που με κεφαλιά έκανε το 5-0. Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή, όταν ο Λιάγκας εκτέλεσε ένα φάουλ στην περιοχή, με τον Μελετιάδη να γίνεται κάτοχος της μπάλας, αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε από τον Σκέντζα Ν. σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Αντρέας Ρομπέρτο Φλώρος, με προσωπική ενέργεια στην περιοχή και διαγώνιο σουτ έκανε το 6-0. Ο ίδιος παίκτης, στο 76’ και πάλι με προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε δύο αμυντικούς έσπασε την μπάλα στον Δόνο που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 7-0. Στο 78’ ο Κίτσιος Δ. μπήκε στην περιοχή και έσπασε την μπάλα στον Κίτσιο Π. που προσπάθησε να σουτάρει σε κενή εστία, αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα κατάφεραν να αποκρούσουν.

Λάρισα 2012: Σκέντζας Ν., Γεωργίου, Τσιτσόπουλος, Φλώρος Αντ., Σκέντζας Π. Δ., Δόνος, Κίτσιος Δ., Γκόλτσιος(70’ Κίτσιος Π.), Σκέντζας Ευ., Στρατής(46’ Φλώρος Αντ. Ρ.), Δημόπουλος(75’ Φλώρος Β.).

Αστέρας Μελισσοχωρίου: Κλεισιάρης, Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου(67’ Μελετιάδης λ.τ.), Παναγιωτόπουλος, Αγγελούλης, Παπαδούλης(44’ Ζουρλαδάνης λ.τ.), Κουτσάκης, Μπαζούλης(58’ Θυμάκης), Ζαφειρούλης, Λιάγκας, Κουρούπης.