Βαθμολογία

Κολοβέτσιος: «ΑΕΚ η καλύτερη επιλογή»

Την περασμένη Κυριακή (6/4) ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά το ματς με τον Ολυμπιακό τον καταχειροκρότησε ευχαριστόντας τον με αυτόν τον τρόπο για την παρουσία του στην ομάδα τις δύο τελευταίες σεζόν.

Πλέον, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται για την ΑΕΚ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων Super Fm αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας του.

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι ήξερα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ήθελα όμως να επωφεληθεί και ο ΠΑΣ. Μια μέρα τον Ιανουάριο με πήρε ο μάνατζέρ μου τηλέφωνο και μου είπε ότι έχουμε μια τρομερή πρόταση από την ΑΕΚ, που καλύπτει κι εμάς και την ομάδα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει σχετικά με το αν τον έβαλε σε σκέψεις το ότι η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στη Σούπερ Λίγκα:

«Μετράει η δυναμική της ΑΕΚ και τα πάντα ξεπερνιούνται στο μυαλό σου. Δεν έχει σημασία ότι θα παίζει στη Β’ Εθνική. Ο κόσμος, η ιστορία και η φανέλα θα σε κάνουν να νιώθεις ότι παίζεις στην Σούπερ Λίγκα. Είμαι έτοιμος για όλες τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε. Πιστεύω ότι χτίζεται κάτι καλό, μια δυνατή ομάδα που δεν θα έχει πρόβλημα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Κάθε ομάδα στη Β Εθνική θα θέλει να μας “χτυπήσει”, αλλά γίνεται καλή δουλειά, θα υπάρξουν καλές προσθήκες και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο τέλος».

Άλλωστε, μέσω της ΑΕΚ αναμένεται να του δοθεί και το δικαίωμα αγωνιστεί και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στην επιλογή που έκανε ο Κολοβέτσιος. «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει το ευρωπαϊκό όνειρο, αλλά η προοπτική της ΑΕΚ είναι κάτι το εξαιρετικό, γιατί πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είμαι γεμάτος από την επιλογή που έκανα», τόνισε χαρακτηριστικά.