Βαθμολογία

Συνάντηση της ΕΠΟ με τον Γιολ

O Μάρτιν Γιολ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής ποδοσφάιρου και πληροφορίες κάνουν λόγο για συνάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή με τον 58χρονο Ολλανδό ακόμα και εντός της ημέρας.

Ο Μάρτιν Γιολ δείχνει θετικός να αναλάβει την «γαλανόλευκη», όμως θα πρέπει να ρίξει τις ετήσιες αποδοχές του για να έχει πιθανότητες να προχωρήσει η υπόθεση.

Το κασέ του πρώην προπονητή του Γιώργου Καραγκούνη πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ, την ώρα που η ΕΠΟ είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι 700.000 ευρώ τον χρόνο συν 250.000 ευρώ μπόνους πρόκρισης στο Euro της Γαλλίας.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ο Μάρκο Ταρντέλι παραμένει στο προσκήνιο και ψηλά στη λίστα των υποψήφιων για να αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τέλος στα γραφεία της ΕΠΟ ήρθε ακόμα μια πρόταση από μάνατζερ για ξένο προπονητή. Ο λόγος για τον Λουίς Φερναντές. Ο 54χρονος Γάλλος τεχνικός που είναι γεννημένος στην Ισπανία έχει να εργαστεί από το 2011. Η τελευταία του θητεία ήταν τη διετία 2010-2011 στην Εθνική Ισραήλ, την οποία η Ελλάδα αντιμετώπισε στα προκριματικά του Euro 2012.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ