Βαθμολογία

Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί η Ανάβρα

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, η Προοδευτική Ανάβρας, που επικράτησε μέσα στο Μελισσοχώρι του τοπικού Αστέρα με σκορ 0-1 και έτσι εξακολουθεί να προπορεύεται στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν δοκάρι στο 21ο λεπτό με τον Κατσούλη, ενώ στην συνέχεια είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες όμως σταμάτησαν επάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κλεισιάρη, που έκανε καταπληκτική εμφάνιση.

Το γκολ, τελικά ήρθε στ 47ο λεπτό, όταν ο Γιαννουλέας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, ενώ στο 70’ ο Κατσούλης είχε και δεύτερο δοκάρι για την ομάδα της Ανάβρας.

Αστέρας Μελισσοχωρίου: Κλεισιάρης, Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου(72’ Ζουρλαδάνης), Μπαζούλης(55’ Ζαφειρίου), Παναγιωτόπουλος, Κουτσάκης, Παπαδούλης, Κουτσογιάννης, Ζαφειρούλης Κ., Λιάγκας, Κουρούπης.

Προοδευτική Ανάβρας: Γιαννακούλης, Μπάτσικας(46’ Γάκης), Μαλλιάρας(46’ Χαϊδούλης), Γκόγκας, Τριανταφύλλου, Γιαννουλέας, Παρλάντζας, Μπουζώνας, Κατσούλης, Σχοινάς, Μπελιάς(72’ Κουρούκας).