Βαθμολογία

Φιέστα ανόδου στην Α2!

Μέσα σε ένα όμορφο και πανηγυρικό περιβάλλον, με τα κορίτσια της ακαδημίας να έχουν κατακλύσει το γυμναστήριο, τους Ελασσονίτες φιλάθλους στις κερκίδες, και το κύπελλο στη γωνία να περιμένει τον παραλήπτη του, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ.Ελασσόνας  γιόρτασε την άνοδό της ή καλύτερα την επάνοδό της, στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία!

Η επάνοδος στην Α2 για την Ελασσονίτικη ομάδα, απεκετέστησε μία καταφανέστατη αδικία για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β΄ Εθνική. Ένας υποβιβασμός που προήλθε από περίεργα αποτελέσματα, ορισμούς αγώνων εκτός λογικής ημερομηνίας και ειρωνικά σχόλια παραγόντων στις τοπικές εφημερίδες.

Όλα αυτά πείσμωσαν τους διοικούντες της ομάδας, διατήρησαν την ψυχολογία του τμήματος υψηλά και σχεδίασαν την ομάδα του 2013-2014, με στόχο την επάνοδο στην Α2 Εθνική.

Και αυτό βέβαια επιτεύχθηκε μα τον πιο πανηγυρικό τρόπο:

- 14 νίκες σε 14 αγώνες.

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν σε έναν αγώνα φιλικού χαρακτήρα με τον Αμπελώνα, ακολούθησε μία γιορτούλα, όπου τιμήθηκαν όλοι όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης!

Το μικρό τμήμα της ακαδημίας παρουσίασε ένα όμορφο χορευτικό και στην συνέχεια βραβεύτηκε ο δευτεραθλητής ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ και στη συνέχεια, μετά από την βράβευση και των παικτριών της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ο Περιφερειακός σύμβουλος κος Παιδής Αθανάσιος καθώς και ο Δήμαρχος Ελασσόνας κος Πασχόπουλος Γεώγιος, έδωσαν το κύπελλο στην αρχηγό της ομάδας ΖΙΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ όπου μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς και επευφημίες το σήκωσε ψηλά με τις παίκτριες ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν αυτή την σημαντική στιγμή για το Σύλλογο και την Ελασσόνα!

Επίσης παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Ο.Κ.Μ.Α και πρόεδρος σταδίων κος ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. Τέλος ο ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ευχαριστεί θερμά τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ που συμμετείχε στην γιορτή μας και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στα μπαράζ ανόδου για την Α2ΕΘΝΙΚΗ!