Βαθμολογία

Ενδείξεις βελτίωσης στην υγεία του Σουμάχερ

Ίχνη βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μετά από περίπου τρεις μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, λόγω του ατυχήματος που είχε ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.

Στη σχετική δήλωση προέβη η εκπρόσωπος και μάνατζερ του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, η οποία επανέλαβε μιλώντας στην εφημερίδα «Bild» ότι η κατάστασή του χρειάζεται μεγάλη υπομονή.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις που μας δίνουν θάρρος» είπε η Κεμ, διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Σουμάχερ δεν βρίσκεται σε πορεία αποκατάστασης και επισημαίνοντας ότι όλοι είναι αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του.

Η Κεμ επίσης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη σύζυγο του Σουμάχερ να δημιουργεί στο σπίτι τους στην Ελβετία ειδικό δωμάτιο νοσηλείας για να μεταφέρει εκεί τον «Σούμι».

«Οι φήμες ότι η Κορίνα ανακαινίζει το σπίτι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον Μίχαελ κοντά της είναι εντελώς αβάσιμες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή στη Φόρμουλα Ένα.