Βαθμολογία

Εξασφάλισαν την άνοδο και πανηγυρίζουν στο Ελευθεραί

Στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας ανέβηκε και μαθηματικά το Ελευθεραί, που μετά την νίκη του με σκορ 3-1 επί του Μυραϊκού έφτασε τους 43 βαθμούς και πλέον βρίσκεται με τα δύο πόδια στην παραπάνω κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις από το 5ο λεπτό με τον Κολώτσιο. Στο 10’ ο Ευστρατίου έκανε το 2-0, ενώ λίγο πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο ο Κολώτσιος με δεύτερο προσωπικό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος ο Μυραϊκός ανέβασε στροφές και ισορρόπησε το παιχνίδι. Μάλιστα κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Ιορδανίδη ενώ είχε κι άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ιορδανίδη και Παναγούλη.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μυραϊκού, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Ελευθεραί για την άψογη φιλοξένια που επαλήθευσε τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δυο σωματείων. Επίσης θέλει να δώσει συγχαρητήρια στο Ελευθεραί για την δίκαιη άνοδο στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ελευθεραί: Αγγέλης, Μπαρμπούτης (75′ Ιατρόπουλος Θ.), Κατσαβριάς, Σαράντης, Τσιαδήμος, Μέκρας, Κολώτσιος, Ευαγγέλου (80′ Καραντάκης), Ευστρατίου, Λαγγούρας, Γκουντρουμπής (75′ Ιατρόπουλος Ι.).

Μυραϊκός: Καραφέριας, Βλάνδος, Κοσταρέλος, Μαμάκος, Μπλιάτσιος, Μπαντούλης, Ασημακόπουλος (70′ Θεοδώρου), Παναγούλης, Παπαγιαννόπουλος (75′ Αετόπουλος), Κατσανούλης Χρ. (46′ Ανδρεόπουλος), Ιορδανίδης.