Βαθμολογία

«Είναι στο χέρι μας να σωθούμε»

Στην κρισιμότητα της νίκης (3-2) του Απόλλωνα Σμύρνης στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού στάθηκε ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Λόρι Σάντσες, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την αντίδραση του να αρπάξει το μικρόφωνο του ρεπόρτερ στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του.

Παράλληλα ο Βορειοιρλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στον «τελικό» που ακολουθεί με τον Εργοτέλη, τονίζοντας ότι είναι στο... χέρι των παικτών του η παραμονή στη Super League.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Αν μετρήσουμε τις ευκαιρίες, δίκαια πήραμε το παιχνίδι. Ο καλύτερος παίκτης του Πανθρακικού ήταν ο τερματοφύλακας του, που έκανε φανταστικές αποκρούσεις", είπε αρχικά ο τεχνικός του Απόλλωνα και συνέχισε:

Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κα συνολικά πήραμε τέσσερις βαθμούς. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, είναι στο χέρι μας να σωθούμε και να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς, αυτό λέω στους παίκτες μου. Βλέπουμε πρώτα, όμως, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Για το επεισόδιο με το μικρόφωνο, είπε: «Έκανα λάθος, είχε δίκιο ο διαιτητής, όμως παίζουμε το μέλλον μας, την καριέρα μας και υπάρχει μεγάλη πίεση. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να έχεις πάθος. Ήταν λάθος μου, ζητώ συγγνώμη».

Για το γεγονός πως δεν είδε τα τελευταία λεπτά του αγώνα, δήλωσε: «Έχω συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, τη Βόρεια Ιρλανδία, έχω παίξει σε μεγάλους αγώνες, αλλά ποτέ δεν είχα τόσο άγχος. Αυτά τα δέκα λεπτά φάνηκαν πολύ περισσότερα».