Βαθμολογία

Ντέρμπι για γερά νεύρα στην Ανθούπολη

Το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Ανθούπολης διεξήχθη ένας αγώνας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην ουρά του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Η Λάρισα ’88 κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-1 τον Αστέρα Νέου Περιβολίου σε ένα ματς που τα είχε όλα.

Μετά από αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έρθει σε δύσκολη θέση…

Ρεπορτάζ: Θανάσης Κρεμαστάς, Όλγα Ζιάκα
Φωτ: Παναγιώτης Κουτσώνας

Ήταν ένα παιχνίδι που βασίστηκε κυρίως στη δύναμη αλλά και την θέληση των παικτών. Στο πρώτο μέρος δεν έγιναν ιδιαίτερες ευκαιρίες για καμία από τις δύο ομάδες.

Αυτό που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο ήταν η 10λεπτη διακοπή του παιχνιδιού καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γρηγοριάδης απέβαλε τον προπονητή της Λάρισας 88’ επειδή κρατούσε τσιγάρο στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εξοργισμένος ο προπονητής της Λάρισας 88’ μάζεψε όλη την ομάδα του και φώναζε χαρακτηριστικά «όλοι έξω». Έπειτα συνεχίστηκε το παιχνίδι και κάπως έτσι έληξε το ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος τα γκολ ήταν αυτά που σημάδεψαν τη ροή του παιχνιδιού και έκριναν τον νικητή. Το αποτέλεσμα κρίθηκε όταν στο 59' ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για την ομάδα των γηπεδούχων και ο Ζάχος που είχε περάσει ως αλλαγή ευστόχησε και έκανε το 1-0.

Το επόμενο τέρμα ήρθε για τους γηπεδούχους με ένα πανέμορφο γκολ σπάνιας ομορφιάς από το κέντρο με τεχνικό σουτ από τον Κωνσταντίνου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-0. Η ομάδα του Νέου Περιβολιού κατάφερε να μειώσει στο 90+4 με τον Κατσίκη.

Λάρισα 88’: Γαρυφαλλόπουλος, Καψάλης, Ναστούλης, Μακρής (65' λ.τ. Κιοντής), Ρόκας, Μπικιώτης (46' Ζάχος), Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνου, Πούλιος (90' Φυγόγλου), Νταμαλής, Γούπος.

Νέο Περιβόλι: Μαζακούλη, Χασιώτης, Μπαλαντάρας, Χρόντης (72' Μπαναβάνος), Μαλτζαρής, Δημακόπουλος, Διάλλας, Κόκκινος (46' Παπανικολάου), Xηέκα, Κατσίκης, Σκλαβενίτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Τέγος Αγγ., Δεληγιάννη Ε.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…