Βαθμολογία

Συνεχίζει να προπορεύεται η Ανάβρα

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, η Προοδευτική Ανάβρας αφού κέρδισε με σκορ 3-2 την Αναγέννηση Πουρναρίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 59 βαθμούς μέχρι στιγμής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς με όρεξη στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 4ο λεπτό, όταν ο Σχοινάς με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 12’ ήρθε η απάντηση από την πλευρά του Πουρναρίου, όταν ο Γκατζούνης έκανε το 1-1.

Στο 17’ ο Σχοινάς και πάλι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με δεύτερο προσωπικό τέρμα σημειώνοντας το 2-1 για να ισοφαρίσουν και πάλι οι φιλοξενούμενοι σε 2-2, με τον Μανιώτη στο 32ο λεπτό της συνάντησης. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι συνεχίστηκε με κάποιες προσπάθειες τον γηπεδούχων να πετύχουν γκολ. Τελικά, στο 75’ η Ανάβρα κέρδισε ένα πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού, το οποίο όμως αμφισβητήθηκε έντονα από την ομάδα του Πουρναρίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσούλης, που ήταν εύστοχος και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 3-2, που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Προοδευτική Ανάβρας: Τζηκόπουλος, Πάτσικας, Καρακώστας(70’ Παρλάντζας), Γκόγκας, Τριανταφύλλου, Γιαννουλέας, Γάκης(75’ Κατσούλης), Μπουζώνας, Μπελιάς, Σχοινάς, Χαϊδούλης(55’ Μαλιάρας).

Αναγέννηση Πουρναρίου: Κρητικός Γ., Μπούφης, Κρητικός Θ., Ζαϊρές, Κρητικός Θ. του Β., Λευτέρης, Κρητικός Β., Μανιώτης, Γκέκας(55′ Κρητικός Θ. του Γ.), Γκατζούνης(75′ Κρητικός Μ. λ.τ.), Ζιώγας(40′ Γκαντόγλου λ.τ.).