Βαθμολογία

Καθάρισε η Ακαδημία

Ένα παιχνίδι εξ’ αναβολής υπήρχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Πελασγιώτιδα και Ακαδημία Τυρνάβου, με την ομάδα της Λάρισας να γνωρίζει την ήττα με σκορ 1-2 στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ από την άλλη η ομάδα του Τυρνάβου έφτασε τους 62 βαθμούς και από ότι φαίνεται τίποτα δεν θα την ανακόψει από το να κατακτήσει την πρωτιά και τον τίτλο στον Όμιλο της.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ αρχικά, αλλά οι Τυρναβίτες κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά να κάνουν και την απόλυτη ανατροπή και να πάρουν έτσι το τρίποντο. Η Πελασγιώτιδα, άνοιξε το σκορ στο 10’ όταν ο Δαμασιώτης έκανε το 1-0. Η Ακαδημία Τυρνάβου όμως δεν άργησε να απαντήσει, με πέναλτι που κέρδισε ο Λώζος και εκτέλεσε ο ίδιος, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το παιχνίδι παρέμεινε ισόπαλο με αυτό το σκορ μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ακαδημία κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τον Μπάκο να διαμορφώνει το 1-2 στο 55’ και να χαρίζει έτσι το τρίποντο στην ομάδα του.

Πελασγιώτιδα: Κιός, Τατσέλος, Τέλιος, Κιός, Κατσιάβας, Τσέλα, Δαμασιώτης, Γελαλής, Τοπαλίδης, Τσαβαλιάς, Πότσης(70′ Τουρκού)

Ακαδημία Τυρνάβου: Κόκκας, Παπαχατζής Β., Ζυγούλης(42′ Ντουζένος), Παπαχατζής Γ., Αυλογιάρης, Χαρισούλης, Στάμου, Καραδήμος(30′ Παπαδόπουλος λ.τ., 85′ Λόλας λ.τ.), Λώζος, Μπάκος, Μούργκας.