Βαθμολογία

Το παλεύει μέχρι τέλους ο Μυραϊκός

Συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει ο Μυραϊκός για να ανέβει κατηγορία, καθώς την αγωνιστική που μας πέρασε κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 5-1 του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων και έφτασε έτσι τους 35 βαθμούς πλησιάζοντας την Αμπελιά στον πόντο.

Οι γηπεδούχοι, είχαν επιθετικό μονόλογο στο παιχνίδι από την αρχή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, απειλώντας κυρίως με τους Ιορδανίδη, Παναγούλη, Ανδρεόπουλο, Κατσανούλη και Ασημακόπουλο. Το 1-0 για τους γηπεδούχους, σημειώθηκε στο 18ο λεπτό, όταν μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Ασημακόπουλου, ο Παναγούλης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 30ο λεπτό, παρ’ όλα αυτά ο Άγιος Γεώργιος ισοφάρισε όταν ο Μαμαλούδης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Γούσιας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-1.

Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, αφού ένα λεπτό αργότερα ο Μυραϊκός έκανε πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από ωραία προσπάθεια του Παπαγιαννόπουλου ο Παναγούλης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν την διαφορά στο σκορ, όταν στο 47’ ο Ασημακόπουλος έκανε το 3-1. Στο 63’ μετά από σέντρα του Βλάνδου, ο Ιορδανίδης έστρωσε με το κεφάλι στον Παναγούλη και αυτός έκανε το 4-1 πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ τρικ. Το τελικό 5-1, διαμόρφωσε στο 82’ ο Αετόπουλος με δυνατό σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ με τους Καραχάλιο και Τσάτσο.

Μυραϊκός: Σταυροθεόδωρος, Βλάνδος, Παπαγιαννόπουλος(60’ Θεοδώρου), Πουλαράκης, Μπλιάτσιος, Μπαντούλης, Ασημακόπουλος(70’ Χριστοδούλου), Παναγούλης, Ανδρεόπουλος, Κατσανούλης Χρ. ,Ιορδανίδης(65’ Αετόπουλος).

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Παπανικολάου, Δημακόπουλος, Μπόγκας, Παπαδημητρίου, Πατσιαρής, Καραχάλιος, Γάλλος, Τσάτσος, Γούσιας ,Μαμαλούδης, Τσιλήρας.