Βαθμολογία

Με συνοπτικές διαδικασίες η Λάρισα 2012

Εύκολο απόγευμα είχε η Λάρισα 2012 που κέρδισε με σκορ 3-0 την ομάδα των Λύκων στο λαρισινό ντέρμπι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Λάρισας ήταν κατά πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της, που δεν απέδωσε καλά και έφτασε έτσι σε μια δίκαιη νίκη.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο χορός των γκολ άνοιξε από νωρίς, όταν στο 6ο λεπτό ο Τσιτσόπουλος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Αντώνη Φλώρο στην περιοχή και αυτός με διαγώνιο σουτ από δεξιά κατάφερε να κάνει το 1-0. Στο 15’ ο Βαγγέλης Σκέντζας δοκίμασε ένα σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 41ο λεπτό ο Βαγγέλης Σκέντζας μετά από πάσα του Κίτσιου κατάφερε με προσωπική ενέργεια να κάνει το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα 2012 συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και είχε δοκάρι στο 51’ μετά από σουτ του Κίτσιου. Τελικά, ο Κίτσιος κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 63’ με σουτ αριστερά μέσα από την περιοχή.

Λάρισα 2012: Σκέντζας Ν., Γεωργίου, Τσιτσόπουλος, Φλώρος Π. του Ε., Φλώρος Π. του Γ.(64’ Γαλάρας), Γκόλτσιος(72’ Γκουτσιούδης), Κίτσιος, Σκέντζας Π., Φλώρος Αντ., Σκέντζας Ε., Δημόπουλος(77’ Φλώρος Α. του Γ.).

ΑΕ Λύκων: Κακαρδάκης, Τζουμπίκας(46’ Πιστάλης), Τζήκας, Λάλλας, Ντριβαλάς, Παντέρας, Γρίβας, Μήτρος, Κωσταρέλος, Πασχαλίδης, Νικάκης(67’ Χατζηαντωνίου).