Βαθμολογία

Ο Ελευθεριακός πέρασε από το Μελισσοχώρι

Ο Ελευθεριακός κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Μελισσοχωρίου με σκορ 1-2 σε παιχνίδι για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Μετά το πέρας του παιχνιδιού, οι νικητές έφτασαν τους 43 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ οι ηττημένοι παρέμειναν στους 34 και την 5η θέση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Μελισσοχώρι και τον Ελευθεριακό διεξήχθη κάτω από ωραίες καιρικές συνθήκες και αρκετό φίλαθλο κοινό από τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Ελευθεριακού μπήκε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πολύ δυνατά, κατάφερε να έχει την υπεροχή της μπάλας να κάνει φάσεις και δεν άργησε μόλις στο 17’ να ανοίξει το σκορ. Το Μελισσοχώρι φάνηκε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες να δείχνουν κουρασμένοι και να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Έτσι λοιπόν στο 20’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι συνεχίστηκε στα ίσια μέτρα και ένα δεκάλεπτο πριν να μειώσει το Μελισσοχώρι, πίεσε αρκετά. Στο 70’ κατάφερε να γίνει το 1-2. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και για τις δύο ομάδες και φτάσαμε στο τέλος με σκορ 1-2. Αξίζει να αναφέρουμε και το Μελισσοχώρι είχε πολλές απουσίες αλλά και ο Ελευθεριακός είχε παίκτες απόντες (έλειπε ο σέντερ φορ ο Πέλτσος, αλλά και οι τραυματίες Τζιούρας και Μητρακόπουλος καθώς και ο Καραγιάννης).

Έτσι λοιπόν αναγκάστηκα να παρατάξουν την ομάδα τους με τον δεύτερο τερματοφύλακα τον Τσανά ο οποίος είναι 15 χρονών και στάθηκε επάξια καθώς και ο βασικός κίπερ ο Συράκης έπαιξε στη θέση του επιθετικού που απουσίαζε. Ακόμη θέλουμε να προσθέσουμε ότι ο σκόρερ για την ομάδα του Ελευθεριακού, ο Ραπτοτάσιος Π., αν και ήταν τραυματίας εδώ και τρία παιχνίδια ξεχώρισε με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Το φιλμ του αγώνα

15’ Ξέφυγε μόνος του ο Ραπτοτάσιος Π. έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

17’ Σέντρα του Λύτρα, έκανε την κεφαλιά ο Ραπτοτάσιος Π. απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, ξαναπήρε την μπάλα ο Ραπτοτάσιος Π. και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

20’ Σέντρα του Μόκα, πήρε ο Ραπτοτάσιος Π. κατέβασε την μπάλα και με ωραίο σουτ έκανε το 0-2.

70’ Ο Ζαφειρίου πέρασε τους αμυντικούς, έδωσε την πάσα στον Μπαζούλη και αυτός σε κενή εστία έκανε το 0-2.

80’ Ωραίο σουτ του Θυμάκη έξω από την περιοχή με υπερένταση έδιωξε ο τερματοφύλακας.

Αστέρας Μελισσοχωρίου: Κλεισιάρης, Παπαδούλης (70’ Κουτσάκης), Παπαϊωάννου, Παναγιωτόπουλος (45’ Αντωνόπουλος), Αγγελούλης, Λιάγκας, Ακριβοσούλης, Κουτσογιάννης (63’ Μπαζούλης), Ζαφειρίου, Θυμάκης, Κουρούμης.

Ελευθεριακός: Τσανάς, Χονδροδήμος (80’ Νάκας), Κασίδας, Τέλιος, Φροξυλιάς, Μόκας, Λύτρας, Ντουρουντάκης, Ραπτοτάσιος Π. (50’ Τζούρας), Συράκης, Ραπτοτάσιος Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κακάνης, Καραμαγκιόλας.