Βαθμολογία

Ινκούμ: «Όλα για την παραμονή του Πλατανιά»

Την πίστη του για παραμονή του Πλατανιά στην κατηγορία εξέφρασε ο Σάμουελ Ινκούμ, δίνοντας σύνθημα αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς με την Καλλονή. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ινκούμ στη ΝΟVA:

Για το πώς βλέπει τα πράγματα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή: «Τώρα κανείς δεν είναι χαρούμενος. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία και αυτή είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα του Πλατανιά».

Για την αναμέτρηση με την Καλλονή: «Χρειαζόμαστε και εμείς βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Δεν πρέπει το ηθικό μας να είναι χαμηλό και θα πρέπει να αναπτερωθεί».

Για το αν υπάρχει θέμα ψυχολογίας στην ομάδα: «Όλοι κάνουν ό,τι μπορούν και οι παίκτες κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία γιατί δεν αξίζει να πέσουμε».