Βαθμολογία

Παρέμεινε στο κόλπο ο Μυραϊκός

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Μυραϊκός, που κέρδισε με σκορ 2-4 τον Άρη Χαράς, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και παρέμεινε έτσι στο κόλπο της ανόδου.

Η ομάδα των Μύρων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε ευκαιρία για γκολ, όταν μόλις στο 2ο λεπτό ο Ιορδανίδης βγήκε τετ α τετ αλλά να πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα. Τελικά η Χαρά προηγήθηκε στο 5’ με τον Κούρο να γράφει το 1-0.

Στο 11ο λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσανούλη και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Χαράς ο Θεοδώρου με προβολή ισοφάρισε για τον Μυραϊκό σε 1-1. Ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Παναγούλη στο 21’ και Ιορδανίδη ξανά στο 34’ με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο 47’ μετά από κόρνερ του Κατσανούλη η μπάλα ήρθε στον Παναγούλη έξω από την περιοχή έπειτα από απόκρουση της άμυνας της Χαράς κι αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ "κρέμασε" τον εκτός θέσης τερματοφύλακα σημειώνοντας το 1-2.

Στο 63' ο Ιορδανίδης βρήκε πολύ όμορφα τον Παναγούλη έξω από την περιοχή κι αυτός αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-3. Στο 79' Πάλι ο Ιορδανίδης αφού ταλαιπώρησε 3 αντιπάλους του από αριστερά την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τον Ανδρεόπουλο σε θέση βολής ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-4.

Στην συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με τους Ιορδανίδη, Ανδρεόπουλο και Αετόπουλο να μην μπορούν να βρουν δίχτυα για να μειώσει η Χαρά στο 90’ με τον Μπούσιο να γράφει το τελικό 2-4. 

Άρης Χαράς: Πλεξίδας, Ζαμπανιώτης, Παπαϊωάννου, Ακριβοσούλης, Μακρής(35′ Μόκας λ.τ.), Χατζηκοκολάκης(75′ Αθανασίου), Τασιόπουλος Αγγ.(80′ Μαχούχας λ.τ.), Μαρβατάι, Μπούσιος, Παπανικολάου, Κούρος.

Μυραϊκός: Σταυροθεόδωρος, Βλάνδος, Κωσταρέλος, Πουλαράκης(87' Κατσανούλης Θ.), Μπλιάτσιος, Μπαντούλης Ασημακόπουλος, Θεοδώρου(46' Ανδρεόπουλος), Παναγούλης, Κατσανούλης Χρ.(75' Αετόπουλος), Ιορδανίδης.