Βαθμολογία

Οι Λύκοι «δάγκωσαν» τον Ελευθεριακό

Νίκη με σκορ 1-0 κατάφεραν να πάρουν οι Λύκοι Λάρισας, απέναντι στον Ελευθεριακό, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα της Λάρισας έφτασε τους 32 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Ελευθεριακός παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 40 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, οι οποίες όμως σταμάτησαν πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Λύκων, Κακαρδάκη, που ήταν σε εξαιρετική φόρμα.

Από την άλλη, η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, στην αρχή του δευτέρου μέρους, με τον Πασχαλίδη, που έκανε το 0-1 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Από εκεί και πέρα, το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος, με τους Λύκους να έχουν πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Τέλος, να αναφερθεί ότι οι Λύκοι έχουν παράπονα για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, σε ανατροπή του Γουγουλούλη.

Ελευθεριακός: Συράκης(46’ Τσανάς λ.τ.), Καραγιάννης, Χατζηλάρι, Φροξυλιάς, Τέλιος, Μητρακόπουλος, Μόκας, Κασίδας, Ραπτοτάσιος Π.(35′ Ραπτοτάσιος Κ. λ.τ.), Μπέλτσιος(75′ Λύτρας λ.τ.), Χονδροδήμος.

ΑΕ Λύκων: Κακαρδάκης, Τζήκας, Λάλας, Κωσταρέλος, Ντριβαλάς, Τζούμπικας, Γουγουλούλης, Πασχαλίδης (70’ Γρίβας), Μήτρος, Σπανός, Σαλοκανάς(85’ Πιστάλης).