Βαθμολογία

Παρέμεινε στο κόλπο η Κυψέλη

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 στην έδρα της κατάφερε να πάρει η ομάδα της Κυψέλης, που επικράτησε της Δόξας Αρμενίου το απόγευμα του Σαββάτου για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, η Κυψέλη παρέμεινε στο κόλπο της ανόδου, αφού πλέον την χωρίζει μόλις ένας βαθμός από τους πρωτοπόρους Νέες Καρυές και Βρυσιά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Τατία στο 35ο λεπτό και να διατηρήσουν το αποτέλεσμα μέχρι και το τέλος του αγώνα. Επιπλέον, η ομάδα της Κυψέλης είχε κι ένα δοκάρι σε μια προσπάθεια του Κάσιου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι στα τελευταία λεπτά, ενώ έχουν ενστάσεις και για το γκολ που δέχτηκαν καθώς θεωρούν πως ξεκίνησε από οφσάιντ.

Κυψέλη: Κουκουφίκης, Μπαλάς, Κοκότσικας, Ζιόμπουρας Απ.(73’ Γκέμας λ.τ.), Θεοδωρόπουλος, Ζιόμπουρας Θ., Γούσης, Τατίας(67’ Χριστιανός), Κασσιός, Τσιαλάγγας(80′ Μίτσι), Χατζόπουλος.

Δόξα Αρμενίου: Καρακυρίτσης, Ρουμπιές, Κουσιάς, Δάλλας, Γκέκας, Ρενάτο, Χότζα, Παπαδημητρίου Αντ.(70’ Ψάρρας), Καμπανάς, Αναστασίου, Μπαλούλης(46’ Παπαδημητρίου Τ.).