Βαθμολογία

«Αγριεύει» ο καιρός στη Θεσσαλία

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα, με κρύο, βροχές και χιόνια στα ορεινά. Ανάλογο θα είναι το σκηνικό που θα επικρατήσει και στην περιοχή της Θεσσαλίας. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός προς το τέλος της εβδομάδας. Αναλυτικά για την Θεσσαλία, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό "Αλέξανδρος Τακούδης" για αύριο ο καιρός έχει ως εξής:

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναμένονται παροδικές συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Θα υπάρχει όμως και βελτίωση στο μέσο της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στα Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03...11 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ   03...10 0C

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αναμένονται παροδικές συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Θα υπάρχει όμως και βελτίωση στο μέσο της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στα Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00...11 οC. Στον ΒΟΛΟ  06....11 οC

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες συννεφιές, αυξημένες στις ορεινές περιοχές, κυρίως προς το τέλος της ημέρας, οπότε θα σημειωθούν παροδικές βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά.  Οιάνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04...09 οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ 07..09 οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες συννεφιές, αυξημένες στις ορεινές περιοχές, κυρίως προς το τέλος της ημέρας, οπότε θα σημειωθούν παροδικές βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οιάνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02...10 οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ 06..10 οC.

Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη σύμφωνα με τις προβλέψεις , στη Θεσσαλία αναμένονται παροδικές συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι ενώ η  θερμοκρασία  αμετάβλητη θα κυμανθεί από  (07-10 0C) ενώ από την Τετάρτη θα σημειώσει άνοδο.

Πηγή: thessalianews.gr