Βαθμολογία

Δοξάστηκε η Δήμητρα Γιάννουλης για δεύτερη φορά!

Η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της (πέρυσι ήταν η πρώτη) την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας την Δόξα Βλαχογιαννίου με σκορ 2-1 σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 2.500 φίλαθλοι και αυτό ήταν σίγουρα το μεγάλο κέρδος για το νομό της Λάρισας. Φίλαθλοι και των δύο ομάδων, παράγοντες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φυσικά σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣΛ.  

Η Δήμητρα σίγουρα πήρε μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που για πρώτη φορά έφτασε στον τελικό και προσπάθησε να κάνει το δυνατόν καλύτερο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δήμητρα κατάφερε να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ με τον Πατσιωτό και να πάρει το προβάδισμα. Στη συνέχεια η Δόξα Βλαχογιαννίου δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά απέναντί της βρήκε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, το νεαρό Παναγιωτόπουλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Το Βλαχογιάννι κατάφερε μετά από αναταραχή να κάνει το 1-1. Η χαρά του όμως δεν κράσε και πολύ, με τον Πατσιωτό από τα έντεκα βήματα να κάνει στο 52’ το 2-1. Παρόλα αυτά το Βλαχογιάννι δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε χωρίς όμως να έχει το καθαρό μυαλό. Από την άλλη η Δήμητρα σίγουρα με την εμπειρία της κατάφερε να κρατήσει αυτό το σκορ και να πάρει στο τέλος το τρόπαιο.

Η εξέλιξη του ματς όπως μεταδόθηκε από το athleticlarissa.gr