Βαθμολογία

Δεν είχαν σταματημό οι Αμπελόκηποι

Μπορεί να είχε χαρακτηριστεί ως το ντέρμπι του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, ωστόσο το παιχνίδι ανάμεσα σε Αμπελόκηπους και Ολυμπιακό Αμπελιάς, μόνο τέτοιο δεν ήταν, από ότι δείχνει το τελικό σκορ, με την ομάδα της Λάρισας, να επικρατεί με το επιβλητικό 7-0 και να μην αφήνει πλέον περιθώρια αμφισβήτησης, όσον αφορά την πρωτιά στον Όμιλο.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν με όρεξη από νωρίς και άνοιξαν το σκορ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Μπίμπα να σημειώνει το 1-0. Στο 5’ ο Βαλώζος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, κάνοντας το 2-0 και δείχνοντας ουσιαστικά με τι διαθέσεις κατέβαιναν οι Αμπελόκηποι σε αυτό το ματς. Στο 15ο λεπτό, ο Μπίμπα χρήστηκε και δεύτερη φορά σκόρερ, αφού σημείωσε το 3-0, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά, στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος οι Αμπελόκηποι μπήκαν με την ίδια όρεξη και έτσι δέκα λεπτά από την έναρξη του ημιχρόνου, ο Δόνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, για να έρθει στο 80’ ο Τσάτσος και να κάνει το 5-0. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να πετύχουν και άλλα δύο γκολ, με τους Ταυλαρίδη και Βαώζο, που ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της λαρισινής ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

Αμπελόκηποι: Παπαρσένος, Τσόγκας, Ταυλαρίδης, Δόνος, Πότσης(70’ Χαϊδούσης), Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης, Μπίμπα, Ποντίκας, Τσάτσος, Βαλώζος.