Βαθμολογία

Ξεφεύγει η Ακαδημία

Συνεχίζει να αυξάνει διαφορά της από τον δεύτερο Αστέρα Τυρνάβου, η Ακαδημία Τυρνάβου, που οδηγεί την κούρσα στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, καθώς μετά την νίκη της επί της Χαραυγής με σκορ 2-0 κατάφερε να απομακρυνθεί 13 πόντους από την άλλη ομάδα του Τυρνάβου, που ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 μέσα στην Ανθούπολη.

Η ομάδα του Τυρνάβου, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και μάλιστα μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στα πρώτα λεπτά, με τον Γιάννη Μπάκο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στην συνέχεια, η υπεροχή της Ακαδημίας στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε και έτσι άνοιξε το σκορ, όταν ο Λόζος έκανε το 1-0 στο 20ο λεπτό της συνάντησης.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε έτσι να κλειδώσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Γιάννης Μπάκος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2-0. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τυρνάβου είχε κι άλλα δύο δοκάρια, με τους Παπαχατζή και Λόζο.

Ακαδημία Τυρνάβου: Κόκκας, Ντούρος, Μπάκος Κ.(79’Κοντοβασίλης), Παπαχατζής Β.(79’ Ζυγούρης), Παπαχατζής Γ., Αυλογιάρης, Μούργκας, Στάμου, Μπάκος Γ., Παπαδόπουλος(66’ Καραδήμος), Λόζος.