Βαθμολογία

Ε.Α.Λάρισας: ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!!!!

Μετά και το τελευταίο γεγονός η κατάσταση έχει ξεφύγει και πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε όλη αυτή την αδικία...... Από την αρχή της χρονιάς ζητήσαμε σαν έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ και κάποιες ώρες προπόνησης σε αυτό. Τι πήραμε????? Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει δύο αγώνες στο Αλκαζάρ και δύο αγώνες στην Νεάπολη......Όσο αφορά τις ώρες προπόνησης οι μόνες διαθέσιμες ήταν οι μεσημεριανές δηλαδή 15:00,16:00.Δεν είμαστε παιδική ομάδα αλλά ανδρική και τέτοιες ώρες δεν βολεύουν σε καμία ανδρική ομάδα του κάθε αθλήματος..... Το συμπέρασμα!!!! αναγκαστήκαμε να νοικιάσουμε ώρες σε κλειστό γυμναστήριο σχολείου για να μπορούμε να κάνουμε τις προπονήσεις μας. Το προσπερνάμε αυτό!!!!

Συνεχίζουμε και πάμε στην διεξαγωγή των αγώνων μας.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014: Ε.Α.Λάρισας-Φιλαθλητικός Λαμίας Ώρα διεξαγωγής:15:00

Περιμέναμε δυόμιση ώρες στις κερκίδες μέχρι να τελειώσει ο αγώνας μπάσκετ παίδων. Δεν έχω κανένα θέμα με τα πρωταθλήματα παίδων αλλά θα μπορούσαν να γίνονται σε σχολεία και να μην δεσμεύουν ώρες των αγωνιστικών Σαββατοκύριακων στα ήδη ελλειπή Κλειστά Γυμναστήρια της πόλης μας. Το προσπερνάμε και αυτό!!!!

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014:Ε.Α.Λάρισας-Α.Σ.Ασκληπιός Τρικάλων Ώρα διεξαγωγής:17:00

Την παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 το πρωί βρέθηκαν δύο μέλη της ομάδας μας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ.Ο σκοπός τους ήταν να δουν το πρόγραμμα αγώνων της Κυριακής για να μην έχουμε πάλι τις ίδιες άσχημες καταστάσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν:

Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Β'Εθνικής Volley Ανδρών μεταξύ της Ε.Α.Λάρισας και του Α.Σ.Ασκληπιού Τρικάλων να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Όλος αυτός ο προγραμματισμός είχε γίνει χωρίς την ενημέρωση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. και της ομάδας μας.Εμείς γνωρίζαμε ότι ο αγώνας μας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ.

Μετά από απαίτηση του προπονητή και της διοίκησης μας ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ αλλά στις 15:30.

Υπεύθυνοι του Ε.Α.Κ.Λάρισας θα έπρεπε να έχετε σκεφτεί ότι με αυτό που κάνατε θα βάζατε σε κίνδυνο τους ανθρώπους της ομάδας μας αλλά και την προσπάθεια μας στο Πρωτάθλημα της Β'Εθνικής Volley Ανδρών. Το προσπερνάμε και αυτό!!!

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014:Ε.Α.Λάρισας-Γ.Σ.Δεσκάτης Ώρα διεξαγωγής:12:00 Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ

Βρεθήκαμε να αγωνιζόμαστε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης στις 16:00. Το οποίο δεν είχε ρεύμα αλλά οι αγώνες διεξάγονταν κανονικά.Άμα είχε ήλιο έβλεπες αλλά στην περίπτωση μας δυστυχώς έξω είχε συννεφιά και έβρεχε με αποτέλεσμα η διεξαγωγή του αγώνα να γίνει σε δύσκολες συνθήκες.Και όμως δεν το παρατήσαμε και το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά!!!!! Τι να πούμε τώρα για αυτό....Δεν είμαστε ζώα για να μας πετάτε από το ένα γήπεδο στο άλλο!!!! Το τελευταίο περιστατικό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι!!!!

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!!!! Δεν γίνεται να τα καταπίνουμε όλα!!!!

Είμαστε η μοναδική ανδρική ομάδα Βόλλει της πόλης μας και αντί να μας συμπεριφέρονται όπως πρέπει....το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι συνεχώς να δημιουργούν προβλήματα!!!!!

Ίση μεταχείριση σε όλα τα αθλήματα!!!! ΟΧΙ ειδική μεταχείριση "στα φιλαράκια σας" μόνο!!!!

Υπάρχει και αυτό το άθλημα στη Λάρισα και είμαστε οι μοναδικοί εκπρόσωποι του!!!! Δεν ζητάμε παράλογα πράγματα!!!!!Το Κλειστό του Αλκαζάρ σαν έδρα και οι αγώνες μας να διεξάγονται τις ώρες που έχουν ορισθεί από την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.Και σε σχέση με το τελευταίο μας αγώνα με ρεύμα και όχι υπό το φως του ήλιου!!!!!

Ευχαριστούμε και ζητάμε συγνώμη από τους γονείς της παιδικής μας ομάδας και τους φίλους μας για την υποστήριξη και την υπομονή τους να κάτσουν να μας παρακολουθήσουν!!!!! Ελπίζουμε στον τελευταίο μας αγώνα να μην χρειαστεί να ανάψουμε κεριά ή φακούς για να αγωνιστούμε..... Υπεύθυνοι του Ε.Α.Κ.Λάρισας(όπως θέλετε να σας λένε) πείτε μας από τώρα για να ξέρουμε να προμηθευτούμε τα κατάλληλα υλικά και να μην τα αφήσουμε τελευταία στιγμή....Υπάρχει περίπτωση στην πόλης μας να εξαντληθούν τα αποθέματα σε κεριά και μπαταρίες από τις υπόλοιπες ομάδες που θα αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο......

Υ.Γ.Σας ευχαριστούμε για την γεμάτη με εκπλήξεις χρονιά που μας χαρίσατε απλόχερα!!!!!!!

Υ.Γ.1 Το ανδρικό βόλλει είναι εδώ και δεν θα σταματήσει ποτέ να λειτουργεί!!!!Πιο πιθανό να σταματήσουν τα Κλειστά σας(που με τόσο κόπο τα συντηρείται) παρά εμείς!!!!!

Υ.Γ.2 Άμα κυλήσουν όλα ομαλά δίνουμε το ραντεβού μας για τον τελευταίο μας εντός έδρας αγώνα στις 23 Μαρτίου 2014 στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ.......

Σιαμιώτης Αριστείδης

Παίκτης Ε.Α.Λάρισας Και Προπονητής Παμπαιδικής ομάδας